İçeriğe geç

Turkiyeden Amerikaya Uçak Bileti Kac Tl

Türkiye’den Amerika’ya uçak bileti kaç TL?

Bu rotalar, momondo kullanıcıları tarafından bulunan Türkiye içinde ABD çıkışlı en ucuz uçuşları içerir. HedeftenEn İyi FiyatİstanbulMiami₺ 14.199İstanbulHouston₺ 14.267İstanbulAtlanta₺ 14.506İstanbulBoston₺ 14.

New York İstanbul uçak bileti kaç TL?

Uçuş bilgileri New York ✈ İstanbulOrtalama uçuş süresi9 saat 45 dakikaKalkış John F. Kennedy UluslararasıVarış İstanbul HavalimanıEn ucuz uçuş fiyatı18785.87TRYHavayollarıEgyptair, Saudia Airlines, Air Serbia, United Airlines, Turkish Airlines

Türkiye’den Amerika’ya kaç saatte gidilir?

İstanbul’dan Manhattan’a (ABD) uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi3.

Ankara Amerika uçak bileti kaç TL?

Ankara – New York uçak bileti için en ucuz fiyat 28350 TRY’dir. Bu, tüm havayolları arasında en ucuz fiyattır. Ankara’dan New York’a uçmak için en ucuz gün Pazar’dır.

Çin Türkiye uçakla kaç saat?

İstanbul-Pekin: Uçuş bilgileriEn ucuz uçuş bulundu15.

Amerikadan Türkiye’ye direkt uçuş var mı?

ABD’den Türkiye’ye direkt uçuşlar var mı? ABD’den Türkiye’ye direkt uçuşlar var. Direkt uçuşlar genellikle John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı, Los Angeles Uluslararası Havalimanı ve Washington Dulles Uluslararası Havalimanı’ndan kalkıyor.

New York’a gitmek kaç TL?

14.594 TL’den başlayan fiyatlarla dilediğinizi seçin. New York. Yolcu başı 14.

THY İstanbul New York arası kaç saat?

İstanbul-New York arasındaki toplam uçuş mesafesi 8.052 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 10 saat sürmektedir.

Ankara New York arası kaç km?

Ankara’dan New York’a uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi8.

İstanbul Amerika arası otobüsle kaç saat?

New York ile Washington arasındaki mesafe yaklaşık 364 km’dir. Kamil Koç ile New York’tan Washington’a yolculuğunuzun en az 4 saat 10 dakika sürmesi bekleniyor.

Türkiye Amerika arası deniz yolu kaç gün?

Amerika’ya deniz yoluyla kargo taşımacılığının süresi bölgelere göre değişmekle birlikte, geminin kalkışından itibaren ortalama seyahat süresi 20 ila 35 gündür. Amerika’ya havayolu bağlantıları giderek kısalmaktadır.

Özel uçakla Amerika kaç saat?

Atlantik geçişi yaklaşık 4 saat sürer, ancak seyahat süresi varış noktasına bağlı olarak değişir. Toplam seyahat süresi seçtiğiniz rotaya veya jet türüne bağlı olarak değişebilir; ancak gökyüzünde süzülürken denizin güzel manzaraları eşliğinde içeceğinizin tadını çıkarmak için 4 saatiniz olacak.

İstanbuldan Amerika’ya uçak bileti kaç TL?

İstanbul’dan New York’a uçuşlar için en ucuz uçak bileti fiyatı 13082 TRY’dir. Bu, tüm havayolları arasında en ucuz fiyattır. İstanbul’dan New York’a uçmak için en ucuz gün Pazar’dır. Uçak bileti fiyatlarını görmek için buraya tıklayın.

Thy Amerika’da nereye uçuyor?

THY’nin ABD’de halihazırda geniş bir uçuş ağı bulunuyor. Türkiye’den direkt uçuşların olduğu ABD şehirleri arasında Atlanta (GA), Boston (MA), Chicago (IL), Houston (TX), Los Angeles (CA), Miami (FL), New York (NY), Newark (NJ), San Francisco (CA) ve Washington (DC) yer alıyor.

İstanbul San Francisco THY kaç saat?

İstanbul ✈ San Francisco Uçuş bilgileriOrtalama uçuş süresi13 saat 30 dakikaKalkış İstanbul HavalimanıVarışSan Francisco UluslararasıEn ucuz uçuş fiyatı21554.30TRYHavayollarıQatar Airways, American Airlines, Turkish Airlines

THY İstanbul New York arası kaç saat?

İstanbul-New York arasındaki toplam uçuş mesafesi 8.052 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 10 saat sürmektedir.

First class uçak bileti kaç TL?

Birinci sınıf uçak biletleri 30.000 dolardan başlayan fiyatlarla mevcuttur. Etihad Airways, özel bir pilotla ve özel kabinlerde seyahat etmenize olanak tanıyarak 5 yıldızlı bir otelde vakit geçiriyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlar. Etihad Birinci Sınıf fiyatları 29 dolardır.

Türk Hava Yolları Amerika’da nerelere uçuyor?

THY’nin ABD’de halihazırda geniş bir uçuş ağı bulunuyor. Türkiye’den direkt uçuşların olduğu ABD şehirleri arasında Atlanta (GA), Boston (MA), Chicago (IL), Houston (TX), Los Angeles (CA), Miami (FL), New York (NY), Newark (NJ), San Francisco (CA) ve Washington (DC) yer alıyor.

Amerika’da ne kadar uçak var?

Amerika Birleşik Devletleri Hava KuvvetleriÜlkeABDBoyut329.638 aktif personel 68.872 yedek personel 94.597 havacılık güvenlik personeli 60.000 sivil devriye personeli 5.573 uçak, 2.132 savaş uçağı 450 kıtalararası balistik füze 32 uydu KarargahPentagonRenklerUltramarin mavisi ve Hava Kuvvetleri sarısı27 diğer hat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir