İçeriğe geç

Adama Ilaç Ne Işe Yarar

Adama ilacı ne işe yarar?

Quantum MZ®, bağlarda ve sebzelerde çeşitli mantar hastalıklarına karşı kullanılan, koruyucu, tedavi edici ve sporlanma özelliklerine sahip iki aktif bileşenin karışımından oluşan sistemik bir mantar ilacıdır. %60 mankozeb ve %9 dimetomorf içeren suda dağılabilen granül bir formülasyondur.

Adama ilaç hangi ülkenin?

ADAMA Türkiye, Haziran 2014’te Türkiye’de kurulmuş olup, bitki koruma ürünleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan ADAMA Agricultural Solutions’a bağlıdır.

Plemax adama ne işe yarar?

Domates güveleriyle mücadelede yetiştiricilerin etkili sonuçlar elde etmesini sağlar. İçeriğindeki etken maddelerle hem kitin sentezi inhibitörü olarak etki eder hem de zararlının tüy dökmesini ve bunun sonucunda ölmesini önler. Sodyum iyonlarının sinir hücrelerine nüfuz etmesini önleyerek zararlıyı felç eder ve ölümüne neden olur.

Mastercop adama ne işe yarar?

Mastercop® mantar hücresinde hastalık sporlarının çimlenmesini önleyerek birçok mantar ve bakteri hastalığına karşı etki eder. Standartlara uygun küçük çaplı bakır parçacıkları içerir. Bu nedenle bitki tarafından alımı, yağmura dayanıklılığı ve hastalıklara karşı etkinliği yüksektir.

Trivor adama ne işe yarar?

TRIVOR® birçok bitkideki zararlıları kontrol altına almak için son teknoloji ile formüle edilmiş dağılabilir konsantre formülasyonlu bir insektisittir.

Mavrik adama ne işe yarar?

Emülsiyon, su içinde yağ formülasyonudur ve 240 g/l Tau-Fluvalinat içerir. Mavrik® 2F, değişen çevre koşullarında bile hedef zararlıların hızla azaltılmasını ve kontrol altına alınmasını sağlayan son derece güvenli bir böcek ilacıdır.

Relaxia adama ne işe yarar?

Fındık kokarcası, kahverengi kokarca, fındık böceği, turunçgil unlu biti, küme güvesi, çekirge kokarcası, dal kurdu ve pamuk yaprak kurdu, elma oyucu ve elma gövde kurdu için etkili çözüm RELAXIA!

Azimut adama ne işe yarar?

Tebukonazol ve azoksistrobin etken madde karışımı ile üretilen Azimut, kısa sürede yapraklara nüfuz ederek, mantar gelişimini engelleyerek uzun süreli koruma sağlar.

Türkiye’nin en büyük ilaç firması hangisi?

Abdi İbrahim Şirketi, 111 yıllık köklü geçmişiyle 21 yıldır Türk ilaç sektöründe lider konumdadır. Türkiye’nin en büyük biyoteknoloji ilaç üretim tesisine sahip olan Abdi İbrahim, 70’ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Banjo ilaç ne işe yarar?

BANJO® 500 SC, litre başına 500 g fluazinam içeren hastalık enfeksiyonlarına karşı çok bölgeli bir inhibitör ve temaslı bir fungisittir. Çok fazla yer kapladığı için raf ömrü riski düşüktür ve kalıcılık yönetimi için iyi bir araçtır.

Megamax tarım ilacı ne işe yarar?

Kambur böcekleri (Zabrus spp.) Kalkan böcekleri (Cassida spp.) * Akdeniz bölgesinde pamuk kurtlarına karşı kullanılmaz. ** Ege Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde pamuk yaprak bitlerine karşı kullanılır.

Premier ilaç ne işe yarar?

PRIMERO® 450 CS, çimlenme dönemindeki yıllık dar ve geniş yapraklı yabancı otları kontrol eden bir herbisittir.

Sıvı bakır ne zaman atılır?

Yaklaşık 1-1,5 kilogram sıvı bakırlı gübre 1 ton suya damla sulama yöntemi ile uygulanır. (Buğday, arpa ve çeltikte damla sulama yöntemi kullanılmaz.) Dozları yapraktan veya damla sulama ile haftada bir 10-15 gün süreyle uygulayabilirsiniz.

Çilekte bakır ne işe yarar?

Bakır eksikliğinde bitkiler mantarların neden olduğu hastalıklara karşı özellikle hassastır. Çileklerin yapraklarının yanmasını önlemek için 15-20 günde bir dekar başına 100 ml bakır uygulayarak kirpik yanmasını önleyebiliriz.

Sıvı bakır ilacı ne işe yarar?

Sıvı Bakır Power Cu 5 litre Sistemik Bakır 6,5 kg – Mavi taş ve Bordo çamuru yerine kullanabileceğiniz Power Cu, bakteriyel ve fungal hastalıkların tedavisinde de kullanılır. – Bitkinizi hastalık ve zararlılardan korur. – Pestisit kullanırken büyük avantaj sağlar. Pestisitlerin etkinliğini arttırır.

Relaxia adama ne işe yarar?

Fındık kokarcası, kahverengi kokarca, fındık böceği, turunçgil unlu biti, küme güvesi, çekirge kokarcası, dal kurdu ve pamuk yaprak kurdu, elma oyucu ve elma gövde kurdu için etkili çözüm RELAXIA!

Azimut ne ilacıdır?

Azimuth® | Mantar hastalıklarına karşı ilaç | ADAMA Türkiye.

Priaxor hangi bitkilerde kullanılır?

PRIAXOR EC (İTHAL)Bitki adıZararlıÖneri durumuŞEKER PANCARIYaprak lekesi (Cercospora beticola)LisanslıARPArpa pası (Rhynchosporium secalis)LisanslıBuğdayKülleme (Erysiphe graminis)LisanslıBuğdayBuğdayda septoria yaprak lekesi (Septoria tritici)Lisanslı 7 satır daha

Aprin tarım ilacı ne işe yarar?

İlaç, ayçiçeği tohumlarının çimlenmesi sırasında kökler tarafından emilir ve bitkinin her tarafına yayılarak hassas dönemde ayçiçeğini hastalıklardan korur. Ayçiçeği tüylü küfü, ayçiçeklerini gelişiminin her aşamasında etkileyebilir. Ancak, bulaşma fide döneminden 6 yapraklı döneme kadar ekonomik öneme sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir